Talententeam Reggestreek

Er is veel talent in onze regio; dit talent verdient het om verder gestimuleerd en ontwikkeld te worden.
In vereniging overstijgende teams (regioteams: MO10/MO12/MO14/MO16/MO18 ) bieden wij talentvolle speelsters de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Zie voor een impressie onze FaceBookpagina.

Platform
Talententeam Reggestreek biedt talentvolle en ambitieuze meiden de mogelijkheid om, vereniging overstijgend met elkaar te voetballen, om nog beter te worden. Hierbij werken wij samen met verenigingen in de volgende regio’s: Reggestreek, Twenterand, Hof van Twente, Almelo, Ommen en Zwolle.

Trainingen
MO10 op vrijdagavond van 17.30 – 19.00 uur (tweewekelijks)
MO12/MO14 op vrijdagavond van 17.30 – 19.00 uur (wekelijks)
MO16 op vrijdagavond van 19.00 – 20.30 uur (wekelijks)
MO18 op vrijdagavond van 19.00 – 20.30 uur (tweewekelijks)
MO18 op zondag van 18.30 – 20.00 uur (tweewekelijks)

Waarom een regioteam?
Door onze regioteams krijgen wij meer zicht in de regio op talentvolle meiden en kunnen wij hen iets extra’s bieden. Onze speelsters spelen bij hun eigen vereniging in jongensteams of in meidenselectieteams. Zij krijgen bij ons de kans om met speelsters uit de regio op niveau te spelen en kunnen zich aan elkaar optrekken. De regioteams kunnen gezien worden als een voorselectie. Wij leiden talent op, brengen talent in beeld en kunnen zorgen voor een goede doorstroom naar externen, zoals een BVO, daar waar mogelijkheden liggen. Wanneer wij over talent spreken is de speelster getalenteerd en presteert zij beter dan haar leeftijdsgenoten. Ook heeft zij de potentie om in de toekomst mogelijk door te kunnen stromen naar de top. Uiteraard staat bij dit alles het plezier in het voetbalspel voorop!

Onze drijfveren
Wij zetten ons graag in voor onze jeugd en sport, specifiek het meidenvoetbal! Onze missie is om talent te stimuleren en de mogelijkheden voor meiden in de regio te bevorderen (kansengelijkheid).  Hiermee denken we het meidenvoetbal in onze regio samen met de verenigingen op een hoger plan te tillen. Kortom: samen geven wij het meidenvoetbal een boost en leggen wij een mooie blauwdruk voor de toekomst!