Voetbal Academie

Voetbal Academie biedt jongens en meiden een professionele voetbalopleiding aanvullend op de trainingen bij de eigen vereniging. Motivatie, talent en individuele ontwikkeling staan centraal. Talentontwikkeling is maatwerk en daarom bieden wij een divers programma waarbij de spelers en speelsters centraal staan.  Jeugdige spelers en speelsters die zich verder willen ontwikkelen kunnen drie keer per week binnen Voetbal Academie een extra training volgen.

De academie is toegankelijk voor kinderen en jongeren van tien tot 18 jaar die zeer talentvol zijn en in selectieteams spelen. Vervolgens is bij Voetbal Academie een stagetraining bepalend of iemand wordt toegelaten of niet.  Ons gekwalificeerde kader is gericht op het individu en kijkt waar de jeugdspeler het beste past. Welke behoefte heeft de jeugdspeler en welk niveau is passend bij hem of haar.  Jeugdspelers kunnen zich bij ons dus stapsgewijs ontwikkelen richting het hoogst mogelijke niveau.  

De academie biedt naast deze professionele trainingen ook twee keer per jaar een tien-weekse module techniektraining welke voor spelers van alle niveaus toegankelijk is. Wij delen namelijk de spelers en speelsters in op niveau waarbij zij in kleine groepjes in circuitmodel trainen. Ook deze spelers en speelsters kunnen zich verder ontwikkelen en wellicht alsnog aansluiten bij de selectieve academietraining.