Vrijwilligers

Wil je graag op regionaal niveau werken met talentvolle voetballers & voetbalsters? Droom jij ervan om het meidenvoetbal een boost te geven en samen met ons een blauwdruk voor de toekomst te leggen? Haal jij graag het beste uit jezelf en anderen? Als je deze vragen met “ja” beantwoordt, ben jij misschien wel dè aanwinst voor MVTO?


Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe vrijwilligers voor verschillende functies binnen MVTO. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: (assistent)trainers voor onze regionale meidenteams of voor onze opleiding Voetbal Academie Oost bestaande uit gemengde teams.
Ben je een organisatietalent? Bij MVTO valt er genoeg te organiseren! Van events, meidenvoetbaldagen en voetbaltoernooien tot de coördinatie bij nationale en internationale wedstrijden. Ook vrijwilligers met specifieke vaardigheden en interesses, zoals sociale media, bestuur & management, PR & communicatie, websitebeheer, foto- en filmwerk zijn bij MVTO van harte welkom.

Wij maken graag kennis met jou!
Herken je jezelf in het bovenstaande en ben je enthousiast geworden om vrijwilligerswerk bij MVTO te doen? Stuur dan een e-mail naar Charlotte van Doorn: mvto.oost@gmail.com.
Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken wij waar jouw ambitie ligt, wat jouw talenten zijn en vertellen wij je graag meer over de mogelijkheden voor vrijwilligerswerk binnen MVTO.

Samen sterk!
Wij geloven erin dat één en één drie kan zijn… Kortom: de juiste mensen op de juiste plek! Een goede match is daarvoor belangrijk. Hieronder vertellen wij meer over ons aannamebeleid.

 Aannamebeleid vrijwilligers
– Kennismakingsgesprek (oriënterend);
– Ervaren in de praktijk 
   Wij bieden de mogelijkheid om bij onze trainingen/activiteiten mee te
 kijken; 
– Tweede gesprek (inhoudelijk);
– Tekenen van de vrijwilligersovereenkomst / aanvragen VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
   In de vrijwilligersovereenkomst staat de omschrijving van de werkzaamheden, de vrijwilligersvergoeding en
   alle afspraken die wij tijdens het tweede gesprek gemaakt 
hebben. Daarnaast vinden wij de juiste
   omgangsvormen en gedragingen belangrijk.
Hiervoor hanteren wij een strikt beleid en verwijzen wij naar de
   MVTO gedragscodes;
 
– Begeleiding
   Afhankelijk van de aard van de werkzaamheden zorgt MVTO voor de juiste begeleiding. Je wordt wegwijs 
   gemaakt in de organisatie en kunt kennismaken met iedereen. Ook spreken wij het takenpakket met je 
   door.
 Er is een vast aanspreekpunt voor vrijwilligers. Bij deze persoon kun je met je vragen terecht;
– Welkom in je nieuwe functie!
   Je begint met je vrijwilligerswerk bij MVTO. 

Wij zijn blij met jou!
Dit betekent dat wij gedurende het jaar regelmatig met jou in gesprek gaan om te bespreken  wat er goed gaat, maar ook wat er beter kan. Dit om met elkaar nog sterker te worden!